metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anonim ~anonim (Gość)09.05.2013 00:42

no kochani, ale 4-pak Żubra musiał być, więc po trzeźwemu raczej nie jechali, mimo wszystko szkoda chłopaków [*]

00

Miniek ~Miniek (Gość)09.05.2013 01:46

Uwazaj zeby jeszcze ciebie takie cos nie spotkało wielce teraz cfaniakujesz bo ty sie bujasz po polach. Pewnie im zazdrosciles tego samochodu ze mieli lepszy od ciebie i dlatego tak o nim piszesz wspolczucia troche

00

Miodek123 ~Miodek123 (Gość)09.05.2013 02:07

"anonim" napisał(a):
no kochani, ale 4-pak Żubra musiał być, więc po trzeźwemu raczej nie jechali,

Wiesz co człowieku? Jesteś PUSTY I TYLE! Wiozłem kiedyś cztery kartony wódy i trzeźwy byłem! Jak nie wiesz to się bez sensu nie wypowiadaj a głupawe komentarze babkom w sklepie rano idź sprzedać! Będzie sekcja itp to wszystko się wyjaśni a puki co się nie podniecaj!

00

osp ~osp (Gość)09.05.2013 04:24

do XYZ. A to kolego widzisz tylko w gminie ratunek na sprzęt. Ciężko jest poszukać środków gdzieś indziej. Trochę chęci czasu i parę pism i pieniądze można załatwić. Ale najlepiej powiedzieć że gmina nie chce dać albo nie ma.

00

97-300 97-300ranga09.05.2013 06:53

Ciszej proszę nad tymi trumnami.

00

fireman ~fireman (Gość)09.05.2013 07:02

do ktoś
pierwsza jednsotka osp która dojechała na miejsce zdarzenia ma sprzet hydrauliki siłowej,psp wie jakim sprzętem dysponuje każda osp i w jakim celu wysyła ich do akcji

00

M..... ~M..... (Gość)09.05.2013 07:12

Pracowali ze mną ... jestem w szoku... wyrazy współczucia dla rodzin [*]

00

e ~e (Gość)09.05.2013 08:38

"moszczenica" napisał(a):

Internet daje anonimowość a bezkarność sprawia,że stać kogoś na takie komentarze w obliczu tragedii jaka dotknęła te rodziny.Nie chce nawet myśleć o emocjach rodzin, które może kiedyś usiądą tutaj i przeczytaja jak sie dziś ktos "bez twarzy" wyraża o ich tragicznie zmarłych najbliższych. tego bólu wcale nie umniejszy fakt,że nie zachowali dość ostrożności, wręcz przeciwnie-kazdy argument przemaiający za tym,że mozna było tego uniknąć sprawi,że ból bedzie jeszcze większy. Nie trzeba złośliwych i prostackich komentarzy, pozbawionych empatii, byśmy wszyscy z tej tragedii wyciągnęli wnioski.Wstyd mi gdy czytam,że ktoś w obliczu takiej tragedii pisze o "selekcji naturalnej" o "czerwonym kartonie po butach".Wstyd mi za autora tego wpisu, który jak widać czuje się "wybranym", którego ta selekcja nie dotyczy. I oby nigdy nie dotyczyła jego najbliższych.

00

Michal ~Michal (Gość)09.05.2013 08:53

Po co pokazujecie puste puszki?? Reporter ktory nagrywal to jest chamem pismakiem i wredna szuja! Mlodzi ludzie umieraja a jego interesuje (jeszcze zblizenie robi) Czteropaczek...pewnie sam nie pije albo ma jakas traume z dziecinstwa! Skupmy sie na ofiarach, wspolczujmy ich rodzina a nie filmujmy puste puszki w aucie,,

00

zycie ~zycie (Gość)09.05.2013 08:59

Jestem w szoku, znałem Mateusza - mój dobry kolega, spokój jego duszy, normalnie nie wierze, że tym razem los jego zabrał i nie będzie go już wśród Nas...[*]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat